2013. szeptember 1., vasárnap

4. rész - Törődés

Sziasztok! Meghoztam a következő részt! Bocsánat hogy ilyen sokáig nem tettem, de nem voltam jól.. :( (5 komi után hozom a kövi részt) :D <3



Miután kimentek megmostam az arcom. Még mindig nem múltak el a sebek, az egyik elég csúnya lett. A kék rövidnadrágot magamon hagytam, és a szürke top fölé felvettem egy combig érő vastag, szürke pulcsit. A lábamra pedig ráhúztam egy elég vastag zoknit, így nem kellett a papucs.

*Niall szemszöge
Miután a fiúk elmentek, Christie lejött a nappaliba. Nagyon szép volt abban a szürke pulcsiban.
-Christie ne haragudj, hogy rád zúdítottam őket. Csak arra kértem a fiúkat, hogy maradjanak itt veled, amíg én elmegyek vásárolni.. de úgy látszik nem tudnak megmaradni.
- Semmi baj. – mondta halkan, majd leült az egyik székre.
- Éhes vagy?
- Uhum..
- Mit szeretnél enni? Van itthon minden, feltankoltam rendesen. – Csináljak szendvicset, vagy esetleg zacskós levest?
- Jó a szendvics, de majd én megcsinálom.
- Oké.. ott találsz zsömlét, kiflit, kenyeret.. – mutattam az egyik szekrényre. – A hűtőben pedig a többi. Ital is abban van, a poharak pedig a kenyeres szekrény mellettiben. Én mindjárt jövök, te nyugodtan szolgáld ki magad. Bekapcsolom a TV-t, jó? – kérdeztem, majd odamentem a TV-hez, rányomtam valami sorozatra, majd ránéztem Chritiere.
- Ez jó lesz?
- Nekem mindegy.. én nem szoktam TV-zni.
- Akkor jó lesz.
 - mondtam, majd felmentem. 5 perc múlva visszatértem egy piros dobozzal a kezemben. Christie addigra már kész volt a szendvicsekkel. Kettőt csinált, nutellásat, tejjel.
- Itt is vagyok. – mosolyogtam, majd elültem mellé. Elém tolt egy pohár tejet és egy nutellás kenyeret.
- Neked csináltam. – szólt.
- Köszönöm.. – rám is gondolt. Ez a lány.. bámulatos. Fogtam a szendvicset, és volt-nincs, meg is ettem.
- Te aztán nem tökölsz. – mosolygott Christie.
- Szeretem a hasam.. de css.. – kacsintottam.

*Christie szemszöge
- Mi van a dobozban? . kérdeztem, mikor én is végeztem.
- Öhm.. ez egy elsősegélydoboz.
- Ohh.. nem szükséges.. tényleg.
- Dehogyisnem. – erősködött Niall.
- Hát jó.. – mondtam, mert tényleg nagyon durva sebeim voltak. Niall félretette a tányérokat, majd letette a dobozt. Szembefordult velem, és egészen közel hajolt hozzám. Miközben ellátta a sebeim, ügyelt rá, hogy ne fájjon. Nagyon figyelmes volt, és ez jól esett. Valami furcsa bizsergést éreztem a gyomromban, mikor hozzáért az arcomhoz. Az utolsó simításokat végezte az arcomon, majd megszólalt.
- Készen vagyunk.
- Köszönöm.
- Nem nézünk valami filmet?
- Oké.. mit? – kérdeztem.
- Nem tudom.. rengeteg filmem van. Ott a szekrényen. – mutatott a TV melletti polcokra. – Válogass, én meg addig kibontok pár csomag chipset.
- Oké.. – mondtam, majd odamentem a szekrényhez. Igazából én egyáltalán nem szoktam filmeket nézni mivel nem nagyon volt rá lehetőségem. Levettem az első kezembe akadt dvd-t, odavittem a kanapéhoz, és letettem az előtte lévő kisasztalra. Niall idehozta a chipses tálat, majd hozott egy takarót is.
- Csúf igazság? Az jó film.. – mosolygott, majd betette a lejátszóba, és leültünk. Kényelembe helyeztük magunkat, és betakaróztunk. Annyira szeretek Niall közelében lenni.. és bár még csak egy napja ismerem, de nagyon megkedveltem. Jó barát.. talán több is lehetne, de nem hiszem, hogy neki egy olyan lány kell, mint én. Csupán azért fogadott be, mert megsajnált és amint olyan állapotban leszek elmegyek és nem élek a nyakán. Jobb lesz mindenkinek, mielőtt még megtörténne a legrosszabb.. mielőtt még beleszeretek.
A film érdekes és vicces volt. A közepénél jártunk, mikor kicsit elálmosodtam, és véletlenül rádőltem Niall vállára. A gyomrom görcsbe rándult. Mi ez az érzés? Még soha nem éreztem ilyet.. olyan furcsa..
-Harryék.. a rokonaid?
- Nem.. ők a legjobb barátaim. Egy bandában zenélünk.
- Szóval te énekes vagy?
- Valami olyasmi.. érdekes.. ezt még soha nem kérdezték meg tőlem. – mosolygott.
- Bocsánat..
- Nem kell.. csak általában mindenki tudja, hogy ki vagyok.
- És mióta zenéltek?
- Már 3 éve.. egy tehetségkutató műsorban tettek minket össze, így lettünk mi a One Direction.
- Értem.. és te hova valósi vagy?

*Niall szemszöge
- Mullingarban születtem, Írországban. – meglepődtem, hogy Christie hirtelen kérdezősködött, de jó érzés volt, hogy érdekli. Nem sok barátnőm volt, azok mind csak kihasználtak a nevem miatt. Soha nem voltam szerelmes.. de Christie.. most tudta meg, hogy egy híresség vagyok, mégsem mászik rám. Teljesen beleszeretek.. – És te?
- Öhm.. én.. hmm—álmos vagyok. – na erről ennyit. – Most megyek.
- Rendben.. – nem akartam erőltetni. – Én is indulok. – lekapcsoltam a TV-t, majd felmentünk. A szobánk egymással szemben volt. Mielőtt még bementem volna, eszembe jutott valami.