2013. december 16., hétfő

2/5. rész - Titkok és szerelem..

sziasztok. Nem szeretnék ódákat zengeni, ezért rövidre fogom. Ha nem akarjátok olvasni nem kell. De ha igen akkor kérlek kommenteljetek, mert nem tudom hogy érdemes-e írni. Mindenesetre köszönöm az eddigi komikat, nem tudjátok, hogy mennyire boldog vagyok tőlük. De most akkor itt az új rész amire vártatok:) ja és feljebb viszem a kommenthatárt. 6 komitól fogom folytatni. love xx

- Én Eleanor vagyok. Eleanor Calder.

- Nagyon örülök, Eleanor. – mosolyogtam. – Amúgy.. te tudod pontosan, hogy hol vagyunk?
- Öhm.. nem igazán.. – döbbent le.
- Okéé.. akkor hívok valakit, hogy jöjjön el értünk.
- Rendben. – mosolygott. Kivettem a táskámból a telefonom, és felhívtam első embert, akit megtaláltam. Harmadik csengetésre fel is vette.
- Hallo. Niall? Szia.. felébresztettelek? Még mindig aludtál? Ajj.. bocsi. Meg teszel nekem egy szívességet? Az a helyzet, hogy eltévedtem. Sétálás közben. Vagyis.. ajj így hosszú, csak gyere el értünk és mindent elmesélek. Igen, értünk. Többes szám. Nem, nem vagyok skizofrén. Oké. – Niall folyamatosan mondta a hülyeségeit, végül pedig megmondtam a kávézó nevét ahol voltunk, utána meg letettem. Közel negyed órát vártunk, közben beszélgettünk, majd egy fekete autó állt meg előttünk. Niall kinyitotta az ajtót, én pedig beszálltam előre. Eleanor először teljesen lefagyott, majd végül rávettem, hogy szálljon be ő is.
- Na szóval? – kezdte Niall, de akkor valaki erőteljesen beleütött az autó elejébe. – Mi a..**?? – káromkodta el magát Niall, Eleanor pedig felkiáltott.
- Ez Dan! – suttogtam, majd ráüvöltöttem Niallre. – Ne kérdezz! Taposs a gázba!! Gyorsan!
Dan szerzett valahonnan egy baseballütőt, és azzal verte az autót.
- Hát ez megőrült. – mondta dühöse Niall. – Ki ez?
- Dan.. – szólalt meg Eleanor. – A volt barátom. Ne haragudj.. nem akartam, hogy ez legyen.
- Jaj.. nem.. semmi baj. – mondta aranyosan Niall. – Na várj.. Christie...Mi van az arcoddal? – döbbent le teljesen, mikor rám nézett, és arcán kiült a düh. Én ránéztem Danra, majd Niallre, akinek végre leesett. Aztán észrevette Eleanor arcát is, és betelt nála a pohár. – Na ennek itt most vége. – mondta, majd kiszállt.
- Te mocskos állat. – üvöltötte Danre. – Normális vagy? Lányokat bántasz te VADBAROM?? – indult meg felé, majd egy óriásit húzott be Dannek. A srác döbbenten hőkölt hátra. Először fel sem fogta, hogy valaki megütötte, majd az arcához nyúlt és észrevette, hogy ömlik a szájából a vér. Ordítva ment Niall felé, aki kivédte a támadást, és meg egyet behúzott neki. A második kísérletet már nem sikerült neki kikerülnie, és Dan gyomron vágta Niallt. Szerencsére nem esett nagy baja, viszont akkorát bevert Dannek, hogy a srác összeesett és elvesztette az eszméletét. Niall ráült, és elkezdte ütni, de akkor kiugrottam a kocsiból és megfogtam a karját. Iszonyatosan nagy indulat volt benne. A szeme sötétkékre váltott, és szerintem egy pillanatig azt sem tudta, hogy hol van. Megpróbáltam visszafogni, de újra Dan felé fordult. Nem tudtam mit csináljak, így eszembe jutott az első dolog, amit akkor gondoltam. Minden erőmet összeszedve leszedtem Danről, és nekilöktem a kocsinak. Mélyen a szemébe néztem, majd kezem végigsimítottam az arcán. Ajkam lassan közelített az övéhez, végül egy puszit nyomtam a szája sarkába. Felnyögött, és a kezét rátette a derekamra. Akarom.. – mondtam magamban, majd megcsókoltam. Egész testemben remegtem. Niall fordított a helyzetünkön, és felrakott a kocsira. Karommal körülfogtam a nyakát, és beletúrtam a hajába. Végül levegő hiányában váltunk el egymástól. Gyönyörű szemei újra tengerkékek lettek, én pedig döbbenten fogtam fel, hogy mit csináltam. Hosszú pillanatig néztük egymást, majd észbe kaptam.
- Ne haragudj.. – suttogtam.
- Ja.. se-semmi.. semmi.. – dadogott mint egy meghökkent kisgyerek. Elengedtük egymást, majd én Eleanorra néztem. A lány teljesen lefagyva nézett minket. Niall megnézte, hogy mi van Dannel, végül úgy döntött, hogy inkább elmegyünk. Úgyse fog emlékezni semmire ha felébred. Beszálltunk a kocsiba, és elindultunk. Útközben senki nem szólt. Kicsit furán éreztem magam a történtek miatt.

Louis szemszöge
- Hol vannak már?? – álltam fel a kanapéról.
- Nyugi Louis.. mindjárt itt lesznek. – nyugtatott Liam. – Niall azt írta az előbb, hogy már úton vannak.
- Oké.. értem én, de nagyon remélem, ha semmi baja nem esett.
- Mi van Lou? Olyan furcsa vagy.. – szólalt meg hirtelen Perrie, aki Zayn intelme ellenére lejött hozzánk.
- Semmi.. hagyjuk.
- Na nem.. Napok óta furán viselkedsz. Történt valami? – kérdezte Liam. Hirtelen beugrott egy kép a fejemben Christieről, ahogy a nyakláncát fogja. A húgom.. és kitudja, hogy mi van most vele.. féltem, de Niallön kívül senki nem tudja, hogy ki ő nekem. Mindenki némán nézett engem, mire összeszedtem magam, és szembe néztem velük.
Harryék (aki közben hazajött Rachellel) a kanapén ülve bámultak rám, én pedig velük szemben álltam. Nagy levegőt vettem, és belekezdtem.
-Szóval.. tudjátok, hogy nekem régen volt egy húgom. De elrabolták tőlünk. És.. volt neki egy aranylánca. Amit megtaláltam.. – kezdtem.
- Úristen.. – döbbent le Perrie. – És hol találtad meg?
- Ez az.. Ő talált meg engem. Christie.. Christie a kishúgom.

- Tessék?? – szólalt meg egy hang a hátam mögött. Azonnal megpördültem a tengelyem körül és egy kék szempár nézett vissza rám. Christie…