2013. október 23., szerda

13. rész - Végre megtaláltalak! (fejezetzáró rész)

sziasztok! megérkezett az utolsó rész ebben a fejezetben :) remélem tetszeni fog :) komizzatok:)

„-Én egy sajtos…- kezdtem, de amint ránéztem a lányra megfagyott bennem a vér… - Rachel..”

Rachel amint észrevette, hogy én vagyok az, kiesett a kisfüzet a kezéből, és kirohant az étteremből. – Rach.. – üvöltöttem utána, és én is futni kezdtem. Kint már sötét volt, de még láttam merre ment. Folyamatosan a nevét kiabáltam, aztán a homokos részre értünk, és sikerült utolérnem. Az ügyetlenségem miatt pedig egyenesen ráestem Rachre, aki nagy levegővételekkel bámult fel rám. Egy percig néztük egymást, majd észbe kaptam, felálltam és felsegítettem őt is. Elengedte a kezem, majd leporolta magáról a homokot.
- Sajnálom.. – mondtam az előbbi esésre, és ránéztem Rachre. Hosszú, szőke haja ráomlott vállára és gyönyörű kék szemeivel engem fürkészett, végül megszólalt.
- Mit keresel itt? – kérdezte.
- Liamékkel ide jöttünk vacsorázni és..
- Úgy értem itt Californiában.??
- Pihenünk a srácokkal. Rachel..
- Tessék?
- Én még mindig szeretlek! – suttogtam, és egyre közelebb mentem hozzá.
- Ne mond ezt! – kérte Rach, és hátrált egy lépést, de én elkaptam a kezét és a derekánál fogva magamhoz szorítottam.
- Nézz a szemembe, és úgy kérd.. – mondtam, mire Rach a szemembe nézett, és már szólásra nyitotta a száját, de abban a pillanatban be is csukta és egy erős mozdulattal kiszabadult szorításomból. Hátat fordított nekem, majd 5 másodperc elteltével újra szembe fordult velem. Szeme megtelt könnyel.
- Harry Styles a francba is hagyj végre békén! – mondta, majd megfordult, és ott hagyott a sötétben. Én megkövülten álltam a parton. Nem teheti ezt.. Végre rátaláltam, erre újra visszautasít. Nem… harcolni fogok érte!

*Christie szemszöge
- Ő volt Rachel? – fordulok Louishoz.
- Igen.. – mondta halkan. A többiek csendben ültek, és hallgattak. Pár perc múlva kijött egy másik pincér, és felvette a rendelésünket. Az eddigi jó hangulat teljesen elment. Rossz volt így látni őket, de nem tudtam mit tenni. Közel 10 perc elteltével Harry jelent meg az étteremben. Nagyon rossz passzban volt. Leült velem szemben, és ránk nézett.
- Mi az?
- Na mi volt Rachelel? – kérdezte Perrie.
- Semmi.. – mondta lehajtott fejjel. – Nem enged közel magához..
- Sajnálom tesó.. – szólalt meg Niall.
- Nem kell… küzdeni fogok érte. – mondta, mire rá néztünk. – Bizony.. nem veszíthetem el még egyszer. Na együnk, mert éhen halok. – Az étteremben kezdett visszatérni a normális hangulat. Megvacsoráztunk, majd Liamen látszott, hogy elég fáradt, és Perrie is párszor ásított, így visszamentünk a házba. Mivel már vacsi előtt zuhanyoztam, így nem láttam értelmét még egyszer. Bementem a fürdőbe, átöltöztem és megmostam a fogam és az arcom. Mikor visszamentem a szobába Niall egy szál boxerben állt a szekrénynél. A lélegzetem egy pillanatig megakadt, de szerencsére Niall nem vette észre.
- Kész vagy? – kérdezte mosolyogva, majd mikor bólintottam, bement a fürdőbe. Kicsit furán viselkedik. Nem dühös, meg semmi ilyen, csak kicsit zavarosan viselkedik. Nem tudom miért.. Miután visszajött még mindig boxerben volt.
- Ha nem baj akkor nem húzom el a függönyt, mert sokkal jobb így, ráadásul nekem eléggé melegem van.
- Nem gond.. nekem is.. – mondtam halkan, majd ő lekapcsolta a villanyt, én pedig fel a kislámpát. Az ágyon ülve néztem ahogy ide-oda mászkál a szobában, és szerintem azt sem tudja mit csinál éppen. Aztán beletúrt szőke hajába, majd megfogta az egyik párnát és egy takarót, és letette a földre, majd lefeküdt rá. Értetlenül bámultam rá, majd pár perc múlva hasra feküdtem az ágyon úgy, hogy a fejem lelógott oda, ahol feküdt.
- Niall te most pontosan mit csinálsz? – kérdeztem értetlenül.
- Aludni próbálok. – válaszolt egyszerűen.
- De miért a padlón?
- Mert az ágyon te alszol.
- Aludhatsz mellettem..
- Nem férnénk el..
- Dehogynem.. – mosolyogtam.
- Tegnap is elég kényelmetlen volt.
- Most ezt azért csinálod, mert tényleg nem volt kényelmes tegnap, vagy mert egyszerűen nem akarsz mellettem aludni? – kérdeztem.
- Nem.. aludnék veled, de tegnap majdnem lelöktél az ágyról.. – röhögött. – És a padló is kényelmes.
- Ne már.. nem aludhatsz a padlón. Nem érezném magam jól miatta.
- Jó éjszakát Christie. – mondta mosolyogva.
- Ne csináld már.. – röhögtem el magam, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve megfogtam a párnám és a takaróm, és ledobtam Niall mellé.
- Christie mit csinálsz? – kérdezte Niall, mikor lefeküdtem mellé a padlóra.
- Ha te itt alszol akkor én is. – mondtam.
- De.. – kezdte, de én félbeszakítottam.
- Nincs de.. ne akarj megbántani. – néztem a szemébe, mire elmosolyodott és magunkra húzta a takarót.
- Tudod.. nagyon boldog vagyok, hogy akkor majdnem elütött az autó… - suttogta.
- Tessék? – kérdeztem furán.
- Mert akkor nem tudtalak volna megmenteni és most nem feküdnénk itt.. – mondta zavartan, mire könnybe lábadt a szemem, és válaszul ráhajtottam a fejem Niall mellkasára. Ő átölelte a vállam és a karom simogatta.
- Én is örülök. – mondtam halkan, majd Niall megpuszilta a fejem.
***
-Srácok kelljetek fel!! – üvöltött be Louis a szobába, mögötte pedig Liam egy hatalmas lábossal, amit egy villával ütött. – Ébresztőőőő!!!!! – röhögte, majd kimentek. Mi nagy nehezen felkeltünk, majd pizsamában lementünk a nappaliba. Már mindenki lent volt.
- Mi ez a meleg fogadtatás ilyenkor? – röhögött Niall, mikor leültünk a többiekhez.
- Így volt kedvünk.. – vont vállat Louis.
- Arra gondoltunk, hogy reggeli után menjünk le a strandra. – mondta Zayn.
- Jó ötlet. – mosolygott Niall, majd felállt, és kivette a hűtőből a narancslevet. Fél óra alatt megettük a reggelit, és mindenki felment elkészülni. Először Niall ment tusolni, addig én előkészítettem a fürdőruhám. 10 perc múlva egy szál törülközőben jött ki, én pedig megfogtam a cuccaim és helyet cseréltünk. Lezuhanyoztam, majd felvettem a fürdőruhát, amit tegnapelőtt vettünk Perrievel. A monogramos nyakláncom még mindig a nyakamban lógott és nem is vettem le. Felvettem egy lenge átlátszó kék felsőt meg a papucsot és visszamentem a szobába. Niallen egy kék fürdőgatya volt, kezében a törülközője.
- Mehetünk? – kérdezte.
- Aha.. – mondtam, majd lementünk. Már csak Harryre vártunk, aki pár perc múlva meg is jelent és elindultunk a strandra.
Nagyon hangulatban telt a nap. Sokat napoztunk, de nagyrészt vagy a vízben voltunk, vagy fagyit ettünk. Harry sokszor eltűnt. Pontosan tudtuk, hogy végig Rachelt kereste, de nem mondta. Perrie és Zayn a parton voltak egymásba temetkezve, Liam és Niall elment üdítőért, én pedig Louissal maradtam a vízbe. Beszélgetünk, röhögtünk, majd egyszer csak megfogott a derekamnál fogva, és eldobott. Eléggé megijedtem, és beszívtam egy kis vizet. Mikor Louis látta, hogy ezt nem kellett volna, kisegített a vízből, és ütögette a hátam, hogy kiköhögjem a vizet.
- Christie jól vagy? – kérdezte, mikor végre sikerült megnyugodnom. Én bólogattam, és hátrahajtottam a fejem. Egy pillanat volt az egész.. Louis rám nézett, majd mikor észrevettem, hogy engem figyel rá néztem. Szemei ki voltak kerekedve.
- Louis baj van? – kérdeztem tőle. Nem szólt semmit, csak felállt Én ugyanígy tettem. – Louis….
- Az a lánc… honnan szerezted azt a láncot?? – mutatott a nyakamban lógó aranyláncra.
- Amióta élek a nyakamban lóg. Még az igazi szüleimtől kaptam, akik eldobtak engem. – mondtam szomorúan.
- Hogy-hogy eldobtak?
- Nem tudom… ezt tőlük kéne megkérdezni. Csak sajnos azt sem tudom, hogy kik ők.. A nő aki felnevelt egy kukában talált rám az utcán. Egy rózsasín pólyában voltam, és ez az egyetlen ami megmaradt tőlük. – Louis állt velem szemben, majd mikor befejeztem közelebb jött és átölelt olyan szorosan mint még sohasem. Nem tudtam mit reagáljak rá, így visszaöleltem. Közben Niall és Liam is visszajöttek. Niall észrevette, hogy forr a levegő, és megváltozott.

*Louis szemszöge
- Mi folyik itt? – kérdezte Niall.
- Semmi.. – mondtam hirtelen és elengedtem Christiet.
- Aha értem.. – mondta Niall, majd elment. Tudtam, hogy dühös, mert féltékeny lett, így utána mentem. Behúztam egy üres raktárba, és kérdőre vontam.
- Mi a bajod? – kérdeztem tőle.
- Inkább neked mi a bajod?? Miért ölelgeted így?? Szereted?? – üvöltött velem. Szavai hallatára összeszorult a szívem. Nem bírtam tovább, így én is üvöltöttem vele.

- Elegem van a folytonos féltékenységedből!! Tudod mit? Igen, szeretem Azóta szeretem, hogy először megláttam a szobádban. Soha nem éreztem még így senki iránt, és először én se értettem. És most végre rájöttem. Szeretem.. mert Ő a kishúgom!!! …