2013. szeptember 29., vasárnap

11. rész - Little things

sziiasztok! :D itt a következő rész ;) sajnálom, hogy nem hoztam korábban, de nincs rá időm. csak hétvégén tudom írni.. de akkor most tessék elolvasni és utána kommentelni. és 5 komi után hozom a következőt :D <33 love:D

- Perrie.. – mosolyogtam, majd átöleltem.
- Szia Christie. Niall azt mondta nincs fürdőruhád.. Itt az ideje vásárolgatni. – kacsintott.
- De nincs rá pénzem. – hajtottam le a fejem.
- Jaj ne butáskodj. Én fizetek és az első fizetésedből megadod. Oké?
- Oké.. de aztán fogadd is el. – mondtam, majd beszálltam Perrie mellé a kocsiba. Úgy 15 perc autózás után megérkeztünk egy nagy áruházba. A vásárlás nagyon vicces volt. Perrievel felpróbáltunk minden  bikinit amit találtunk, majd fél óra keresgélés után sikerült döntenünk. Én egy tengerkék színűt választottam, Perrie pedig egy rózsaszínt.
- Szerintem mára elég volt. Nagyon elfáradtam. – röhögött Perrie, miután leültünk egy kávézóba.
- De legalább ezen is túl vagyunk.
- Igen.. és amúgy mi újság? Milyen volt az első nap?
- Fárasztó, de élveztem. A többiek is aranyosak, szóval nem panaszkodom. – mosolyogtam.
- Akkor jó. Louis nagyon rendes volt, hogy talált neked munkát.
- Igen, az volt. Nem tudom neki elégszer megköszönni.
- Nem is kell. Louis tudja mennyire szereted.. neki ez elég. – nézett a szemembe. – És.. mivan Niallel?
- Jól van..
- Neem.. úgy értem mi van köztetek?
- Semmi.. barátok vagyunk. – hajtottam le a fejem.
- Ennyi?
- Mit vársz mit mondjak? Tegnap megmondta, hogy úgy szeret mint egy barátot. Ezek után nem fogok elé állni, hogy én többet érzek iránta.
- Ezt mondta? – döbbent le.
- Igen.. de hagyjuk ezt.
- Oké.. na menjünk, mert már kezd sötétedni és holnap kell kelni, hogy hamar Californiába érjünk.
- Rendben. – mondtam, majd elindultunk haza. Útközben rengeteget röhögtünk, és beszélgettünk. Perrie már nem jött fel, mert fáradt volt, így egyedül léptem be a lakásba. Niall a kanapén feküdt, s mikor észrevett elmosolyodott.
- Sziaa Christie. – köszönt, majd átölelt. – Milyen volt az első napod?
- Egész jó.. nem volt unalmas, és teljesen lefárasztott, de jó volt. – mondtam.
- Az jó. A lényeg, hogy neked jó legyen. – kacsintott. – Gyere már biztos éhes lehetsz.. vagy ettél Perrievel?
- Nem, csak sütit.
- És nekem nem hoztál? – nézett rám szomorúan Niall.
- Jaj ne haragudj.. nem gondol.. – kezdtem, de aztán Niall hirtelen elröhögte magát és rájöttem, hogy csak hülyül. – Te… - mutattam rá, majd megfogtam a kanapén lévő párnát és rendesen tarkón ütöttem vele. Niall először értetlenül nézett, majd megint felröhögött és a derekamnál fogva felemelt és rádobott a kanapéra.
- Ezt neked. Muhahahahaaaaaaaa!!! – kiáltott fel gonosz kacajjal és elkezdett csikizni. Nem bírtam abbahagyni a röhögést és sikítozást. Mikor végre sikerült erőt kapnom magamon egy hirtelen erőtől vezérelve lelöktem magunkat a földre, így én lettem felül. Ráültem a csípőjére és diadalittasan felkiáltottam.
- Nyerteeem!!! – nevettem, majd ránéztem az alattam fekvő Niallre, aki csendben figyelt engem. Arca teljesen ki volt pirosodva, szeme gyönyörűen csillogott. Percekig néztük egymást, majd egyszer csak megszólalt a sütő sípolása. Riadtan tértem észhez, és azonnal felálltam. – Ez mi?
- Jaj teljesen elfelejtettem. – állt fel Niall is. – Csináltam vacsit és asszem most odaégett. – mondta nevetve. Odament a sütőhöz, kivette a tepsit és felém mutatta. – Igen.. ez elégett.
- Hát.. akkor együnk meleg szendvicset. – mosolyogtam.
- Jó ötlet. – helyeselt, majd kiszedte az elégett kaját a tepsiből, én meg addig előszedtem a vajat, sajtot, szalámit és természetesen a majonézt. Húsz perc alatt annyi szendvicset csináltunk, hogy még ránézni is elég volt, hogy tele legyek. Fáradtan ültünk le a kanapéra, és kapcsoltuk be a TV-t.
- Hozok takarót fentről. – mondta Niall, és felment. Unottan kapcsolgattam a csatornák között, mikor egyszer csak megláttam a TV-ben a One Directiont. Egyik dalukat játszotta a zenecsatorna, a Little Thingset. Pont Niall része jött.. csillogó szemmel bámultam a képernyőt, és én is énekelni kezdtem a dalt.
„You'll never love yourself
Half as much as I love you
You'll never treat yourself right darlin'
But i want you to
If i let you know
I'm here for you
Maybe you'll love yourself like i love you..”

Az utolsó sornál valaki a hátamra tett egy takarót. Ijedten fordultam meg, és láttam, hogy Niall az. Éreztem, ahogy elpirulok, a szőkeség meg csak mosolygott.
- Christie.. te ismered ezt a dalt? – csodálkozott, majd leült mellém a kanapéra.
- Öhm.. igen..
- És honnan? – faggatott tovább Niall. Tudtam, hogy csak szívatni akar, ezért hanyagoltam a témát.
- Köszi a takarót. – mosolyogtam, mire Niall elröhögte magát és átölelt.
- Szívesen. Amúgy nagyon jó hangod van.. – Végül egy vígjáték mellett döntöttünk, amit nem igazán tudtam végignézni, mert szörnyen elálmosodtam.
- Niall én felmegyek. – szólaltam meg.
- Rendben, én is megyek lassan. Jó éjt! – mosolygott.
- Neked is. – mondtam, majd felmentem a szobámba. Lezuhanyoztam, majd bepakoltam a bőröndbe. Fogalmam sincs, hogy mit kéne vinni, ezért csak tippeltem. Betettem a bikinit, meg pár szoknyát, ruhát és felsőt. Meg papucsot, tornacipőt és egy magas sarkút is. A biztonság kedvéért egy melegebb ruhát is. Fél óra múlva minden szükséges dolgot elpakoltam, így végre lefeküdtem.
*
*Niall szemszöge
Iszonyatos ordibálásra ébredtem. Felültem az ágyon és megrökönyödve láttam, hogy hajnali fél kettő van. Hatalmas vihar volt odakint, én pedig azonnal felkeltem és átrohantam Christie szobájába. Az ágyon feküdt és sikoltozott. Valami rosszat álmodhatott, mert csukva voltak a szemei. Odamentem hozzá és próbáltam felkelteni.
- Christie… Christie kelj fel! Hallod? – ráztam, mire kinyitotta a szemét és rám nézett.
- Mi történt? – kérdezte könnyes szemekkel.
- Rosszat álmodtál.. – suttogta. Behunyta szemeit én meg próbáltam nem észrevenni, hogy egy rövidnadrág és egy szál top van rajta. A szívem szörnyen nagy tempóban kezdett verni. Inkább elengedtem őt és leültem vele szemben. Mikor újra kinyitotta a szemeit bűnbánóan rám nézett.
- Ne haragudj, hogy felkeltettelek. Nem tudom mi ütött belém. – hajtotta le a fejét.
- Semmi baj.. Kérsz teát?
- Nem kell, köszönöm inkább iszok vizet. – mondta, majd felállt és bement a fürdőbe. Két perc múlva visszatért, és leült elém. Én kezdtem újra elálmosodni, így felálltam.
- Akkor én megyek is. – mondtam, majd indultam ki, de Christie utánam szólt.
- Niall..
- Tessék. – fordultam meg.

- Ne nézz hülyének, de.. nem akarsz itt aludni.. velem? …