2013. szeptember 2., hétfő

5. rész - Fura kapcsolat

hali :D itt az 5. rész :D jó szórakozást.. ;) <3 (5 komi és folytatom)



- Holnap reggel jönnek Louisék, mert megírunk egy dalt. Csak azért szólok, nehogy meglepetésként érjen, ha ricsajra ébredsz.
- Oh.. oké.. köszi. Jó éjszakát! – mondta Christie, majd bement a szobájába. Én is ugyanígy tettem. Gyorsan lefürödtem, fogat mostam és elnyomott az álom.
***

*Christie szemszöge
Hangos kiabálásokra keltem. Tegnap Niall figyelmeztetett, hogy hangosak lesznek, dehogy ennyire.. nem bírtam visszaaludni, így inkább elmentem fürdeni. Felvettem egy kék farmert egy rózsaszín felsővel, és lementem hozzájuk.
- Sziasztok. – köszöntem halkan, de azért észrevettek engem.
- Jó reggelt Christie. – mosolyodott el Niall, s a fiúk is köszöntek. – Gyere egyél. Biztos éhes vagy.
- Igen, de majd én kiszolgálom magam. – mondtam, majd odamentem a pulthoz és öntöttem müzlit meg tejet egy tányérba. – Mit csináltok?
- Úgy volt, hogy dalt írunk, de nem éppen ez jött ki a dologból. – forgatta a szemét Liam.
- Christieeeee!!!!!! – hallottam Louis hangját fentről, s egyszer csak letrappolt a lépcsőről és rám vetette magát. Nem tudtam mire vélni a viselkedését, de ennek ellenére viszonoztam az ölelését. Nem értem ezt az egészet. Louis jelenlétében sokkal felszabadultabb vagyok és jól érzem magam. Egy-két szót váltottunk, de mégis.. mintha már ezer éve ismerném.

*Niall szemszöge
Nem bírtam tovább.. nem tudtam nézni, ahogy ölelkeznek, inkább felmentem a szobámba. Ledobtam magam az ágyra és csak bámultam a plafont, amikor kopogtattak.
- Niall.. mi a baj? – Louis jött be az ajtón, és leült mellém.
- Szerinted mi?? Pontosan tudod, hogy hogy érzek Christie iránt, erre te megjelensz és elcsábítod. Hogy tehetsz ilyet? Azt hittem barátok vagyunk! – üvöltöttem.
- Azok is vagyunk. Niall nyugi.. nem tudtam, hogy téged ennyire zavar a Christievel való viszonyom. De ne aggódj, hisz tudod jól, hogy mi a szitu velem, nem?
Átgondolva Louis szavait tényleg hülyén viselkedtem.
- Tudom.. és sajnálom. Csak.. tudod.. én.. szeretem Christiet.. és ő nehezen nyílik meg előttem, de én próbálkozom, mert tudom, hogy nehéz neki. Erre te váltasz vele pár szót és már ölelkezve fogad téged. Nem értem.
- Először is.. nem ő ölelt meg, hanem én őt. Másodszor.. túl sokat aggódsz, haver. Ne próbáld meg annyira óvni mindentől és ne szolgáld ki, mert nem pólyás baba. Ő is tud magának reggelit készíteni.
- Oké oké.. hagyjuk.
- Miattam meg ne parázz.. – kacsintott, majd együtt lementünk. Mire leértünk mindenki a kanapén ült, vagy az mellett a szőnyegen. Úgy láttam kártyáztak.
- Nyertem.. – kiáltott fel Christie, mire mindenki nyafogni kezdett.
- Te csalsz! – csapott az asztalra Zayn.
- Mégis hogyan? – döbbent le a lány.
- Azt nem tudom.. – röhögött.
- Gyerekek.. halkabban. Nem a miénk a ház, mások is laknak itt. – szólalt meg Liam.
- Jajj ne legyél már ilyeen.. – nyávogott Harry, és ráugrott Liamra.

*Christie szemszöge
- Éhes vagyok.. – szólalt meg 10 perc múlva Niall.
- Együnk répát… - indult el Louis a hűtő felé.
- Nincs itthon répa. – közölte Niall, s úgy látszott pár percen belül kitör a pánik.
- Mi????? – dermedt le Louis.
- Nincs itthon répaa… - ismételte Niall teljes komolysággal, a többiek pedig alig tudták visszafojtani a röhögést. Louist lesújtotta a hír.
- Szerintem ideje mennünk. – jelentette ki Harry.
- Szerintem is. – helyeselt Zayn, majd elköszöntek és elindultak kifelé, de megálltak.
- Lou!! – kiáltott Harry, majd Liammel együtt megfogták és kivonszolták a lakásból. Én mosolyogva intettem nekik, majd amíg Niall lekísérte őket, kihasználtam az alkalmat. Előszedtem a legnagyobb tepsit amit találtam, majd elkezdtem pucolni a krumplit. Nem szóltam Niallnek, de csinálok neki rakott krumplit, mivel azt mondta éhes. Ő még mindig nem ért vissza, így elkezdtem.
Már 10 perc eltelt azóta, hogy Harryék elhagyták a lakást, de úgy látszik még mindig nem mentek el. Én addigra már felszeltem a krumplit, s fokozatosan elkezdtem adagolni a tepsibe először a krumplit, majd rá a tojást, a kolbászt és a tejfölt. Közben Niall is visszajött.
-Te meg mit csinálsz? - kérdezte Niall döbbenten.